Neddopa løver og ville elefanter

Etter nesten 3 måneder på Bali var det på tide med litt foreldrebesøk for tvillingene sin del, så vi bestemte oss for å ta turen til Bali Safari for å få sett litt dyr og ikke minst for å få noe ut av dagen. (Det blir litt for lett å bare slappe av  i bassenget i villaen vår...) Vi stappet alle 5 inn i bilen og kjørte av gårde kl 9 om morningen og det første vi møtte var et dyreshow hvor to søte orangutaner tasset ut på scenen og viste frem sine kunnskaper.Før vi kom hadde de visst vist frem litt andre dyr, men vi fikk i hvert fall sett de og det er jo det viktigste.

Deretter fortet vi oss opp for å rekke elefantshowet hvor vi fikk vite en god del om elefanter, hvordan de har det nå og også her viste de oss hva man kan lære forskjellige elefanter. Ikke noe vanskelig, bare enkle triks.

Og her har vi da turistene på tur, litt sår, røde ansikter og myggstikk her og der, men sånt må vi vel egentlig bare regne med her nede.Det ligger kanskje litt i navnet på parken, Bali Safari, så vi var jo nødt til å sette oss inn i bilene og kjøre den lille runden rundt for å få sett dyrene leve i "sitt normale miljø". Ganske irriterende at det var glassvinduer på bilene så bildene ble ikke så bra, men noen fikk vi tatt!

Synes så synd på de løvene her de ligger, var ikke mye liv i de da vi kjørte forbi for å si det sånn. Ser nesten ut som de er neddopa så de ikke skal forlate området sitt. Ble hvert fall litt glad da vi så at det var litt mer liv i tigerne de hadde på området.Så kom turistene i oss tilbake og vi benyttet sjansen til å ta bilder med litt dyr. Egentlig hadde vi gledet oss masse til å ta bilde med en hvit tiger, men den var visst ikke tilgjengelig for bilder denne dagen så da ble vi sittende med en utrolig søt, liten orangutang på fanget isteden.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits