GILI - THE SLOW PLACE

Ferien her nede har gått alt for fort, denne helgen bestemte vi oss for å ta turen til Gili. Det er en øy uten kjøretøy, alle fremkomstmiddlene man kan bruke er hest og kjerre eller sykkel. Det var utrolig deilig å komme seg vekk fra de traffikerte gatene, kunne ligge på stranda og bare slappe av. Men er det noe vi har merket her på Gili er det at ting går enda treigere her enn det gjør på Bali (visste ikke at det var mulig, men det er det visst). 
Lørdagen tok vi å leide en båt med andre fra skolen som også var på Gili og dro på en snorkle-runde rundt til de forskjellige øyene. Får undervannsbildene senere så legger de ut da. Det var utrolig morsomt og ikke minst slitsomt, så etter et par timer dro vi til Gili Air for å spise lunsj.Som jeg nevnte tidligere er det ingen kjøretøy på øya, så alle taxiene man kan bruke er hest og kjerre. Synes så synd på de små hestene, vognene er like store som de og når alle setter seg inn i vognen tipper hele bakover..


Over alt her på Gili er det skilt om at de selger mushroom. Det er egentlig ikke lovlig her, men siden det ikke er noe politi er det heller ingen som gjør noe med det..Har begynt å savne Gili allerede, det var så deilig og avslappende og utrolig deilig å ikke tenke på skole hele tiden. Får jeg muligheten drar jeg nok tilbake!Én kommentar

catha

29.03.2011 kl.11:42

ser braaa ut! bare si ifra hvis du er keen på en skype date snart!

Skriv en ny kommentar

hits