A trip to LOVINA

Fredag fikk alle elever som ikke har idrett endelig fri i en hel uke! Vi (susanne, catharina, bjørgum og jeg) benyttet helgen til å oppleve litt av Bali isteden for å bare slække i villaen som alle de andre. Første stopp på turen var til et vanntempel oppe i fjellene, men som ungdommer flest ble vi ikke mest interessert i selve tempelet men av alle dyrefigurene rundt omkring.Etter tempelet var det på tide å dra videre for å besøke masse dyr. Må si jeg er ganske stolt av meg selv, har faktisk holdt en slange, et eller annet pelsdyr, en kamelion, iguana og flaggermus!

Siste stopp før vi skulle ankomme hotellet var i en liten sving i en bratt oppoverbakke. Da vi gikk ut av bilen ble vi møtt av mange ville aper som satt spent på gjerdet og ventet på mat. Catharina ble kanskje litt for ivrig etter min mening da hun skulle kose de ville apene (som at på til var gravid) og det hele endte med en sint gravid ape som gikk til angrep. Så senere på dagen endte Catharina opp med to rabies sprøyter og en liten godtepose med piller.her har vi Catharina rett før ulykken..

Etter den lille apeulykken var det på tide å komme oss til hotellet, der vi fikk en helt ok middag før vi gikk å la oss i sengene. Neste dag kl 05:30 ringte vekkerklokken og det var på tide å stå opp for å dra på delfinsafari. Synes nesten litt synd på delfinene der de svømmer rolig rundt i vannet og med en gang de kom opp til overflaten fikk de 40-50 båter jaktende etter seg. På vei tilbake slo flaksen til catharina til igjen da vi gikk tom for bensin og måtte tauses tilbake til land..

Vi har faktisk opplevd mer på disse to dagene, enn vi har opplevd på en hel måned! Etter en kjapp frokost og en løpetur opp til rommet var det på tide å sette oss inn i de små minibussene og kjøre den humpete veien til havet for å dykke. Jeg er igjen veldig stolt over at jeg faktisk klarte det etter som jeg får panikk av å snorkle.. Men etter litt hjelp fra den ene dykkeinstruktøren kom jeg meg under vann og svømte rundt for å se på skipsvraket som lå på bunnen.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits