VillaBajadays...

Så var det gått hele seks uker allerede! Det går alt for fort.. At det har gått 6 uker allerede betyr at det kun er TI igjen.. Deprimerende å tenke på.. De to siste ukene har det kun vært regn, regn, torden, lyn og enda mer regn. Det er bra vi har fått tak i godt med regntøy hvert fall så vi ikke blir gjennomvåte når vi kjører scooter til skolen.

 

På grunn av mye regn har vi alle blitt godt kjent med vår kjære Carrefour! Er utrolig hva folk velger å selge i butikkene sine her nede.. Her har vi gigantiske (ja, fullt levende !!) padder/frosker.. Du velger ut hvilken du vil ha med deg hjem og tilbereder den helt selv!

Er du ikke helt sikker på hvordan du tilbereder en frosk fra den er levende har de et annet alternativ for deg. Her har vi frosken ferdig skrellt, renset (tror jeg) og frosset ned. Helt klar til steking..

Fristet det ikke med frosk? Da kan vi heller tilby deg noen haneføtter? De er ferdig renset og neglene er til og med klippet av for deg så du slipper å gjøre arbeidet selv.Du er mer hode typen kanskje?Huff.. kan ikke akkurat si jeg blir sulten av å være i den enden av Carrefour.. Uansett, solen har endelig kommet tilbake etter å ha vært dypt savnet (hos de andre på villaen..). For dere som ikke visste det er jeg ikke spesielt glad i å sole meg. Det vil si, jeg synes det er alt for kjedelig å ligge langflat ut på en madrass og svette som en gris.. Så mens de andre krangler om de to solsengene vi har i Villa Baja, driver jeg med mine egne ting i sola for å få litt farge jeg også.Jeg har funnet ut at Villa Baja er ganske rikt på dyrelivet. På bare en uke har vi hatt besøk av: mus, snegler, biller, frosker (ALT for mange!!), katter, gekkoer, hunder, mygg, øyenstikkere, flyvestankelbein og mye mye mer. Det værste er vel egentlig froskene som legger egg i bassenget vårt på natten så det er fullt av "eggstrimler" over alt.. For å slippe dette har Siri og jeg begynt å fange alle froskene! Eller det vil si, vi fisker de opp av bassenget og hiver de over gjerdet til naboen, men siden vi har vært så effektive de siste dagene måtte jeg finne på noe annet å gjøre i dag, noe som resulterte med..

Å skrive navnet til alle på villaen med steiner! (Vi er 11 jenter bare så det er nevnt) Jeg må virkelig begynne å like sola bedre..


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits