MUS - MAKI - GEGER

De første døgnet på Villa Baja har vært litt opp og ned. Vi startet kvelden med felles taco middag noe alle var alt for fornøyd med for alle hadde spist alt for mye merket vi etterpå. Alle ruslet rundt og hadde vondt i magen. Da vi skulle legge oss klarte vi å gjøre så strømmen gikk på rommet vårt så vi hadde kun aircondition på rommet. Det var greit nok det, men da jeg ha hodet på puta virket det som at jeg la hodet på en steinhaug i et putetrekk. Så natten var ikke lang..


I dag har det regnet litt ( i hele 20 sek..) og resten har det vært sol. Deilig! Dagen i dag har gått med på innkjøp av stereoanlegg til villaen, litt mat og ellers soling ved bassenget. Under middagen i dag hoppet plutselig alle jentene opp på stolene og skrek i kor så vaktene her kom løpende. De begynte å le ganske høyt da de fant ut at vi sto å skrek på grunn av en mus.. Så er vi jenter da tenkte vi. Det eneste som uroer oss litt er at de aldri fikk fanget musen og ingen har sett den siden..

Ellers i helgen som var nå har vi vært en tur på en strand som heter Geger Beach. Utrolig fin strand. Hvit sand, solsenger og klart vann! Eneste var at selgerne der nede henger på deg som fluer, umulig å bli kvitt de. Det aller verste er at det er unger på 4-8 år som prøver å selge deg ting. Som setter seg ned ved siden av deg, ser deg inn i øynene og spør om du vær så snill kan kjøpe noe.

Hadde du klart å si nei til disse små?

Jeg har kanskje glemt å si det, men jeg spise sushi her forleden! Okei, så var det maki da.. men det er jo nesten det samme. Spiste til og med nesten opp hele selv! Vi har nemlig funnet kuleste restauranten her nede som heter Sushi Tei, der de har alt fra a-å når det gjelder sushi, maki og alle de greiene der. Til min lykke hadde de hele 5 andre retter..synes det var et ganske dårlig utvalg for oss som ikke er sushielskere, men sånn er det vel når man drar på sushirestaurant..Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits