It's easier to show you then to tell you

Valentines day:
Alle jentene tok på seg søte kjoler før vi dro på restaurant for å spise en koselig middag sammen, før vi for til Luwak for å se an stemningen (som endte med å  bygge pyramider med tomflasker..?).Her er halve bordet. Susanne, Karoline, The, Rakel og Catharina. Var faktisk ganske dårlig service på denne restauranten.. Vi måtte omtrent gå å prikke kelnern på skuldern for å få bestilt også ble det litt feil osv osv. Jeg endte til og med opp med en pizza uten tomatsauce i bunnen, men snill som jeg er orket jeg ikke klage. God mat var det hvert fall, det skal de ha!

Også har vi fått kakkerlakk på rommet!! Så nå har vi rene dyrehagen her: en grevling i taket (neda.. det er nok bare en rotta, men det høres ut som en grevling!) en getto på badet og en kakerlakk i "stua" som jeg kaller det. Huff, det værste er at da personalet skulle fjerne den tok han den i følehornene og tråkket på den midt på gulvet så det kom gøgge ut over alt også gikk han sin vei igjen..

På lørdag tok Sindre oss med på strandsightseeing så vi fikk se litt mer en fiksestranda her nede i Jimbaran. Utrolig fine strender, eneste var at det var høyvann så det var ikke så mye igjen av stranda, men det vi fikk se var fint!


Her rydder balineserne stranden for søppel på en utrolig effektiv måte.. Grave et stort hull i sanden, fylle det opp med søppel og legge sand pent over igjen.


Susanne lærte seg å surfe på bare 2 sekunder!

4 kommentarer

Kaja

20.02.2011 kl.13:16

ÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!! Jeg digger den nye trusen din!!!!!

catha

20.02.2011 kl.22:21

Søte kjole!
Kjempe fine bilder<3

mamma

21.02.2011 kl.09:47

Ser jo helt fantastisk ut for oss som sitter her i sne til knes og 15 minusgrader - masse deilig mat og flotte damer !

Stor klem - savner deg masse !

mamma

Skriv en ny kommentar

hits