HELGA

Så var det mandag nok en gang. Dagene går alt for fort her nede merker jeg, føler jeg ikke får noe ut av dagene! Dere kan jo tenke dere hva vi har gjort egentlig? Ja, vi har solt oss.. Smarte Nina tenkte det er jo overskyet, man trenger ikke solkrem da..! (noe jeg angrer litt på nå..) men skille har jeg fått, det kan man nok se på en mil avstand. Susanne og Catharina var like smarte som meg, men de kom seg unna med bare et lettere brilleskille. 

 

Ellers har vi tatt noen småturer til Kuta for å få sett litt av byen. En av dagene skulle vi ta en kort og billig lunsj, noe som endte med en lunsj til 200 000 pr pers og tiden var vel litt over en time.. men god mat var det! Før vi fikk lov til å få mat-menyen måtte vi bestemme oss for drikke fra drikke-menyen (som var like tykk som en vanlig meny).Susanne og Catharina spiste en rett med litt av alt og jeg spiste grillet kylling.

Så har det jo vært noen fester som det er ofte her nede da. Denne helgen var det trafikklys-fest. Grønn om du er ledig, gul om du er på dealern med noen og rød om du er taken. Eller som folk vill ha det denne gangen: Grønn = ledig Gul= it's complicated eller kanskje jeg bare leker kostbar Rød = taken - ikke prøv deg en gang..

2 kommentarer

M!

15.feb.2011 kl.18:57

Det ser ut som om dere storkoser dere! Spiste SusCath råtte? Ratt = Råtte? <3

noninona

17.feb.2011 kl.07:10

M!:nei hehe, skrive feil. Skal så rett :)

Skriv en ny kommentar

hits