That's it

Så var det første skoledag allerede. Første time startet allerede kl 08.15!! Tidlig spør du meg..  men på den annen side får vi jo mye mer ut av dagen når vi starter tidlig. Jeg må innrømme at jeg synes ikke faget mitt høres ut som det morsomtste.. alt vi pratet om var reiselivsledelse og hvordan de forskjellige næringsvirksomhetene henger sammen og litt om hvorfor vi tror turister trekkes til de forskjellige stedene, men jeg skal nok overleve.Plutselig under timen fikk jeg et heteslag (tror jeg?) og ble svimmel og følte at alt i magen skulle komme opp, så jeg måtte løpe ut av klasserommet og inn på hotellrommet. Selvfølgelig da jeg var fremme følte jeg med mye bedre, så jeg røsket med meg litt vann og noen kjeksbiter og løp tilbake til timen. Der jeg ble like dårlig etter bare noen minutter. Rart hvordan man kan bli dårlig bare av at luften i et rom er litt kalmt og varmt..

Etter skolen var ferdig var det på tide å dra til banken i Kuta for å ta ut litt penger så vi kunne betale depositumet på villaen. Alle skal nemlig ha betalt cash her nede, så når man skal betale store beløp er det kun et sted man kan ta ut penger og da må man dra helt til banken.. Hente passet på kontoret, vente på alle er klare til å dra og hive seg inn i taxien som forteller at det er 30 min til banken stenger.. Litt stressa? I tillegg var det kø hele veien, men vi rakk det akkurat! Vi stormet inn dørene før de rakk og låse.

Mye penger å gi bort...

På skoledagene er det ikke særlig mye å gjøre her nede. De fleste har pause til litt forskjellige tider, så det er litt kjedelig. Etter skolen er ferdig blir de mest brukte mulighetene å dra til Kuta for å se byen eller shopping, ta turen til Luwak (som er gateway cafén), slappe av ved bassenget, dra til stranda på Kuta eller slappe av på hotellrommet.I går tok vi turen til spaet på hotellet igjen, der vi bestillte manikyr. Helt ærlig var det helt ræva.. De filte neglene (kunne gjort det likt selv) og de skulle legge fransk manikyr. Jeg holdt på å le meg i hjel over hvor dårlig det ble, men snill som jeg er sa jeg hyggelig at det var bra (kun fordi vi hadde så dårlig tid..) og tuslet ut til forelesning mens jeg pellet av neglelakken.

Ellers har vi prøvd treningssenteret som er her nede. Senter og senter.. Det er egentlig en stor matte man kan gjøre øvelser på, masse løsvekter, et beinpress apparat og 2 apparater med nedtrekk, roapparat lignende greier og jah.. that's it. JO! det er også 2 boksesekker som henger ned midt i rommet. Så ble kun litt styrketrening på oss, for tanken på å løpe ute i denne varmen.. nei det går bare ikke.


Heldig for meg er ikke pc'en min klar ennå.. Først skulle den bli ferdig på mandag.. Da jeg kom for å hente den på mandag sa de at de gikk tom for strøm på dataen så de måtte ha lader (hvorfor ikkr bare ringe og si jeg måtte komme med den?). så fikk jeg beskjed om å komme på tirsdag, og da jeg møtte opp i dag fikk jeg beskjed om at minnet på dataen min er ødelagt og at det må skiftes for at den vil fungere igjen. Hvis jeg vil fikse det må jeg betale 800 000 Rp (som er litt under 650 kr) så jeg klager ikke på prisen!  Hadde nok kostet med flere tusen kroner hjemme, men er kjipe penger uansett.. Så jeg håper på at dataen blir fiksa til i morgen så jeg kan legge ut litt bilder igjen for er kjedelig med bare masse tekst som det ble denne gangen.. Sorry!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits