MYGG - BRANN - REGN

Da var vi ENDELIG fremme etter en ca 10 timers flytur til bankonk, for så å vente noen timer på flyplassen før vi fikk sette oss på det trange-klamme flyet de siste 5 timene før vi ankom hotell Sari Segari. Det første som møter oss kan dere jo få se selv. Dette er da utsikten fra hotellrommet vårt, ganske koselig synes nå vi!

så var det på tide å handle inn litt matvarer og vi glemte jo helt at det er regntid nå.. "litt regndråper tåler vi" lo vi godt da vi ruslet av gårde til matbutikken, men da vi var halvveis var veiene allerede fulle av vann og klærne var så godt som gjennomvåte.. Så da gikk vi til innkjøp av noen utrolig fine silkeparaplyer til 7500, skikkelig røverkjøp!

Så ble det velkommsfest! skal si man blir lett kjent med folk her nede, har allerede funnet noen vi skal flytte inn i villa med og folk har allerede fått kallenavn som "marken" (som var en gutt som skulle lære alle helsedanset .. som  var den morsomste dansen vi noen gang har sett..). Hvorfor marken lurer dere kanskje på? Vel, han lå på bakken flat som en mark det ene sekundet og plutselig var rumpa rett opp i været som sånn forflyttet han seg sakte men sikkert fremover.

som mange andre varme land er det jo mygg her nede.. her ser dere mine (nina) myggstikk fra første kvelden her nede.. som nå har vokst siden jeg får alle til å klø på de for meg siden jeg skal være flink å ikke gjøre det selv.

Så var det på tide med frokost! "nypresset"  appelsin juice (vann med appelsin-godteri ekstrakt) og fersk frukt!

vi har vært her nede i 2 netter nå og allerede har vi opplevd MASSE regn, mygg, ran og brann. I går kveld lynte og tordnet det utrolig mye så da vi kom tilbake på hotellet hadde et av rommene tatt fyr. Brannen spredte seg til mange av de andre rommene så hele hotellet ble evakuert og 3 og 4 etasje på hotellet ble fyllt med vann for å slukke brannen. Heldigvis for oss har vi rom i 1 egt så vi fikk ingen skader på rommet eller noen av tingene våre.

Bare for å misunne dere litt til må vi nesten stikke for å sole oss litt ved bassengkanten mens det er sol og 30 grader her nede, mens dere får kose dere hjemme i kulda!

 

2 kommentarer

M!

04.feb.2011 kl.12:44

Det ser ut som om dere har det fint :D <3

catha

04.feb.2011 kl.13:33

godt å høre at dere har det bra! bli brun nå! <3

Skriv en ny kommentar

hits