KRISE!!

Okei så jeg er litt nerd. Det er en uke før jeg reiser til Bali og i kveld var det i gang med "prøvepakking".. jeg har (som sikker mange andre) en tendens til å pakke alt for mye, uansett hvor lenge jeg skal være borte. Og når det nå er snakk om nesten 4 mnd sliter jeg.. Dagens innkjøp ble en stoor koffert som skal ta 120 Liter (?) husker ikke helt.. men den er stor! så jeg var flink jente og bretter og la frem alle klærne jeg tenkte å ha med meg..

mye klær med andre ord.. Bare legg merke til at her er det kun klær, jeg mangler fortsatt undertøy, sko, sminke, toalettsaker, bøker + + +  Så la jeg alle klærne i bagen..
Den er nesten full! Hvordan er det mulig? "Ha med lite ned, av erfaring kjøper elever mye her nede og det kan bli dyrt med ekstra bagasje hjem" har vi fått beskjed om av skolen..  Så mye for å kjøpe seg stor bag, jeg klarer jo å fylle opp den også.. Så jeg lurer, er det noen som har noen bra pakketips?!

Én kommentar

christine

27.jan.2011 kl.07:12

Hei duu :) du har nok pakket alt for mye!! Jeg pakket i en 70 liter sekk, og veide 10 kilo. Første dagen i bangkok shoppet jeg tre kjoler, sko, to bukser, to topper... og jeg har MYE mer plass igjen!!! Vær kritisk, du kommer ikke til å savne plaggene du tar ut når du først er der nede :) og du kommer til å shoppet masse! Lykke til :) jeg har ca 3 shorts, 3 enkle topper, 3 kjoler og et par sko :P og alt av undertøy.. jeg er også borte i 4 mnd. God tur, ser deg på Bali :)

Skriv en ny kommentar

hits